Marmaris'te Yapılabilecek Günlük Turlar

Marmaris Yapılabilecek Günlük turlar

Marmaris Günlük Turlar Tatiliniz sadece  dinlenmeniz için değil ayrıca unutulmayacak günler ve hafızanızdan silinmeyecek  hatıralar için çok harika bir  fırsattır. Her yıl yüzlerce gerek yerli gerek yabancı turist geldiği ülkemizde Marmaris en büyük turizm  bölgelerinden birisidir. Ebetteki tatil süresi boyunca doğa güneş kum üçlüsünün keyfini çıkarmak isteyebilirsiniz Peki Marmaris'te günlük turlara katılıp harika doğa güzelliklerini görmek istemez mi siniz? Peki bu turlarda ne gibi bir bilginiz var. Örneğin Marmaris günübirlik turlar arasında en popüler olan Marmaris Tekne Turu hakkında bilgiye sahip misiniz ? Eğer arzu ederseniz Marmaris günlük turlar ile harika koyları gezip yeşilin ve mavinin birleştiği sahip olabilirsiniz.  Aynı zamanda jeep safariye katılıp tertemiz doğada eşsiz manzarayı görme şansını yakalayabilirsiniz yada su parkında çocuk olmak isteyebilirsiniz ''Madem Tatildesiniz, bunları görmek ve yaşamak  en doğal hakkım diyorsanız'' tatiliniz en güzel bir hal almasını istiyorsanız bizim ile iletişime geçebilirsiniz çünkü 20 yıllık deneyimiz ile biz sizin ne istediğiniz çok iyi biliyoruz.

Marmaris Tekne Turları

Marmaris'in en popüler turu olma özeliğini taşıyan Marmaris tekne turu bölgenin  en önemli aktivite turların başında gelmektedir. Bu turlar farklı bölgelere giderek siz değerli misafirlere bölgeye ait bütün güzellikleri göstermek için hizmet vermektedir bu tur sadece Marmaris ile sınırlı kalmayıp aynı zamanda sedir adası tekne turu ile bu bölgenin güzelliklerini ve muhteşem  Akdeniz sularında Hisarönü tekne turu ile bunların tamamına şahit olabilirsiniz. Ve ayrıca filmlere konu olmuş ve konumu ile caretta caretta kaplumbağların dünyada en önemli iki bölgesinden biri olma özeliğini taşıyan dayan'ı dilerseniz 300 kişilik teknemiz  ziyaret edebilirsiniz. Dalyan tekne turu  ile bu doğa harikası olan yerleri görme fırsatını yakalamış olursunuz.

Marmaris Tekne Turu

Marmaris Kara Turları

Marmaris sizler için çok farklı aktiviteler sunmaktadır . Marmaris tekne turları kadar karadan da siz değerli misafirlerimizin en iyi bir şekilde tatil yapması için pek çok farklı bölgelere kara yolu ile turlar düzenlenmektedir. Eğer arzu ederseniz ege ormanlılarının tertemiz havasını solumak ve insan eli değmemiş bölgelerini ziyaret etmek  iseniz jeep safari tam sizlere göre aynı zamanda off road yaparak macerayı içinizde hissedeceksiniz eğer daha fazla eğlence isterseniz kendi süreceğiniz Buggy safari turu ve Atv Turu aktivitelerimize katılabilirsiniz ve hayatınızda bu kadar kirlendiğinizi hatırlayamayacaksınız. Hayır ben sakin bir aktivite yapmak istiyorum derseniz At turu tam size göre olacaktır temiz oksijen ve sesiz doğa gezintisi eşliğinde huzur bulacaksınız.Tabi ki de turlar bununla sınırlı kalmamaktadır. Ayrıca tatil içerisinde tatil yapmaya ne dersiniz ? Marmaris Fethiye turumuz ile Fethiye'yi ziyaret ederek burada Ölüdeniz, Ovacık, Hisarönü, Saklıkent kanyon 'u ziyaret ederek unutulmaz bir gün daha yaşayacaksınız ve ayrıca Fethiye paraşüt ile Babadağ dan atlayarak kuşlar gibi eşsiz ölü deniz manzarası eşliğinde tatilinize renklendireceksiniz.

Marmaris dalyan turu

Marmaris su Sporları ve Su parkları

Eğer size anlatmış olduğumuz Marmaris'te yapılabilecek aktiviteler adrenalin açısından yetersiz kalmış size Su sporları jetski turu ve paraşüt turu denemenizi tavsiye ederim eğlencenin doruk yaptığını ve vaktin ne kadar hızlı geçtiğini anlayamayacaksınız atlantis su parkı ve Aqua dream su parkında  doya doya kayacak  çocuk havuzlarında ailenizle çok güzel vakitler geçirebileceksiniz. rafting turu ile azgın sularda  mücadele edip tüplü dalış' ta ise denizaltının büyülü dünyasını keşfedeceksiniz.Makalemizin başında söylediğim gibi 20 yıllık tecrübe ile tatilinizi şansa bırakmayın iddia ediyoruz çünkü   Biz işimizi severek yapıyoruz sizin tatiliniz bizim işimiz.Marmaris tekne turu hakkında detaylı bilgi almak için burayı ziyaret edebilirsiniz. 

 

0
Sepetinizde Ürün bulunmamakdadır.