Marmaris Tekne Turu Fiyatları 2019

Marmaris Tekne Turu Fiyatları 2019

Marmaris Tekne turu Fiyatları

Eğer Tatilinizi  eğenin en popüler yerlerinden olan marmaris bölgesinde yapmak isterseniz Öncelili olarak bu bölgenin Günübirlik turlarından olan ve herkezin tercih ettiği Marmaris tekne turunu Kesinlikle yapmalısınız. Marmaris tekne turları ile birlikte  bölgeye ait olan  koyları,  adaları günübirlik marmaris turları ile gezerek bu bölgenin güzelliklerini görme fırsatı yakalamış oluyorsunuz. Aynı zamanda herşey dahil konsepti ile içecekleriniz yudumlarken bu harika koyları ve bütün güzelikleri görmüş oluyorsunuz. Dilerseniz Marmaris tekne turu Fiyatları 2019 fiyatları hakkında bilgi verelim.

Günlük Marmaris Tekne Turu Fiyatları : 60-80-95 TL

Öncelikle Marmaris tekne turları sizlerin 09:00 da hotelinizden alınmakla başlamaktadır. Transfer işlemi tamamlandıktan sonra saat 10:00 teknemiz hareket etmektedir. Turumuz Akşam saat 17:00 kadar sürmektedir. Tur bitiminden hemen sonra sizleri bekleyen servislerimiz sizleri almış olduğu noktaya tekrar bırakmaktadır. Simdi isterseniz nerelere gittiğimiz hakkında bilgi verelim Marmaris tekne turu  ilk olarak cennet adasına, akvaryum koyuna, Fosforlu mağaraya, Kumlubük koyuna, Amos koyuna son olarak ta Turunç ziyaret etmektedir.

Tekne Turlarında 3 farklı konsept vardır. Yemekli, yemekli ve soft içecekli , ve her şey dahil  herşey dahil konseptinde alkolu alkolsuz içecekler öğle yemeği hepsi fiyatın içerisine dahildir kişi başı fiyatı 80 tl dir eğer ben alkol kulanmıyoruz bana soft içecek yeterli diyorsanız onun fiyatı ise 60 tl dir.

Kleopatra (sedir adası) Marmaris Tekne Turu Fiyatları : 80-95 TL

Marmarite diğer popüler yerlerden bir tanesi olan kleopatra marmaris tekne turu diğer adı marmaris sedir adası mısırdan özel olarak getirilmiş kumları ile bu büyülü mekan kendine tatilcileri çekmektedir. Sabah 09:30da servislerimiz sizleri otelerinizden almakla başlamaktadır. Yaklaşık olarak 20 dk otobüs yolculuğu ardından teknelere binilerek bu adaya gidilmektedir. Marmaris sedir adası turu alkkolu ve alkolsüz olmak üzere 2 farklı konsept bulunmaktadır. Sizler hangi konsept arzu ederseniz o şekilde hizmet verilmektedir.

Marmaris Hisarönü Ege Adaları Tur Fiyatları : 90 TL

Marmaris görmeniz gereken yerlerinden bir taneside Marmaris hisarönü tekne turu dur. Marmaris hisarönü ege adaları tekne turu öncelikle sizleri selimiye koyuna, Tavşan adasına, Dişlice adasına, Kamelya adasına uğrayarak Marmaris ege adalar tur rotasını tamamlamaktadır. Herşey dahil konsept olmakta olup aynı zamanda Marmaris Ege Adaları Tekne Turu fiyatı  oldukça uygundur bu harika turu 90 TL sahip olabilirisniz.

Marmaris Dalyan Tekne Turu Fiyatları : 85 TL

Marmaris Dalyan Tekne Turu Marmaristen   saat 09:00 hareket etmektedir. Yaklaşık olarak 2 saatlik yolculuk ve açık denizde hareket edildiğinden dolayı büyük tekneler ile bu tur yapılmaktadır. Dalyan ilçesine geldiğinizde küçük kayıklara artırılarak bu güzel serüven başlamaktadır. Aynı zamanda Kültür gezeside diyebilirsiniz. Kral mezarlıkları, iztuzu plajını ziyaret ederek karetta karettaler ile hoş vakit geçireceksiniz. Transfer ve öğle yemeği içinde olan Marmaris Dalyan Tekne Turu fiyatı 85 tl olup  görmeniz gereken yerler arasında yerini almaktadır.

Marmaris’teki Katılmanız Gereken Diğer Turlar

Marmaris Günlük turlar Marmaris bölgesinde yaklaşık olarak 25 adet birbirinden güzel ve aynı zamnada eğlenceli tur bulunmaktadır. Yukarıda anlatığımız Marmaris tekne turlarından farklı olarak şu şekilde sıralama yapabiliriz; Marmaris tüplü dalış, Marmaris Rafting Turu, Marmaris At safari, Marmaris Atv safari, Marmaris Buggy Safari, Marmaris Jeep safari bunlardan bir kaçıdır. Dilerseniz Marmaris Günübirlik Turlar bölümünden Marmaris turlarına ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda Dilerseniz müşteri temsilcimizi arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Marmaris Tekne Turu Firmaları

Yağna Tur olarak Marmaris'te 20 yıldır hizmet vermekte  olup  3 katlı teknemiz ile sizlere en iyi hizmeti en uygun fiyata vermeye devam etmekteyiz.

Marmaris Tekne Turu Yorumları

Marmaris tekne turu katılmadan önce pakettatilim olarak yorumlarımıza bakmanızı öneririz Değerli misafirlerimiz hakkımızda neler yazdıkları okuduktan sonra sizlere ne dediğimiz daha iyi anlayacaksınız. Yorumlara buradan ulaşabilirsiniz.

Marmaris Tekne Turu Tavsiye

Bu kadar tekne turu hakkında bilgi aldınız hepsi birbirinden güzel değil mi peki  belki de bunların tamamını yapacak zamanız yok belki de bütçeniz uygun değil , o zaman sizlere Marmaris Tekne Turu Tavsiye de bulunmamızı istemisiniz? Öncelikle yazın yoğunluğundan dolayı kesinlikle tekne turunu erken rezervasyon yapmanızı tavsiye ederim. çünkü yazın yoğunluktan dolayı katılmak istesenizde  yer bulamama olasılığı çok yüksek.  Ön ödeme yapmadan web sitemizden Marmaris tekne turu rezervasyonu yaptırabilirsiniz. Marmaris herşey dahil  tekne turu en büyük tavsiyemizdir. Hem tur boyunca alkkolu ve alkolsuz içeceklerin ücretsiz olması aynı zamanda birbirinden güzel koyları sıkılmadan yorulmadan görecek olmanız büyük bir etken olacaktır.

0
Sepetinizde Ürün bulunmamakdadır.