Güvenilir Marmaris Jeep Firmaları

Güvenilir Marmaris Jeep Firmaları

Yazın gelmesiyle beraber Ege ve Akdeniz sahillerinde artan turist yoğunluğu, ülkemize giren döviz miktarını da arttırır. Artık klasik tatillerden, yalnızca deniz, kum, güneş üçlüsünden hoşlanmayan turistler alternatif seçenekleri de değerlendirmektedir. Dağ köylerini ziyaret etmek ya da tarihi yerlere gitmek bu alternatifler arasındandır. Marmaris, hem deniz hem de tarih tatili anlamında ülkemizin nadide beldelerindendir. Doğa sporlarına, deniz sporlarına, biniciliğe, yürüyüş ve safari turlarına sahiptir. Güvenilir Marmaris jeep firmaları sayesinde jeep ile safari yapmak da mümkün hale gelmekte, Marmaris’in farklı noktalarına kısa sürede ulaşılabilmektedir. Mutlaka görülmesi gereken kanyon ve plajları, tadılması gereken lezzetleriyle Marmaris, Akyaka, Turunç, Hisarönü, Gökova, Bozburun gibi bölgelerine düzenlenen safari turlarıyla buraları aktif turizm bölgeleri haline getirmektedir. Günübirlik düzenlenen safari turları, dağlık arazilerden, topraklı ve çamurlu yollardan geçmek isteyenler için birebirdir. Adrenalin tutkunlarını tatmin eden Marmaris jeep safari turları, su savaşı gibi eğlenceli aktivitelere de ev sahipliği yapmaktadır. Hem Marmaris’in tarihi köyleri, antik kalıntıların bulunduğu bölgeleri yakından gezilmekte hem de verilen molalarla denizin de tadına varılmaktadır. Araçla ulaşmanın güç olduğu dağlık arazilere jeep ile ulaşmak daha kolaydır. Bu nedenle safari turları yerli ve yabancı turistlerin kısa sürede çok sayıda yeri gezmesine olanak tanımaktadır. Ayrıca kalabalıktan uzaklaşmak için de safari turları çok sayıda seçenek sunmaktadır.

Marmaris-jeep-safari

Akyaka

Marmaris Akyaka Jeep safari turları, ormanlık ve dağlık alanlarda gezmek isteyenler için idealdir. Genellikle 10-15 kişilik bir ekiple düzenlenen turlar sabah saatlerinde başlamakta, akşam üstü sonlanmaktadır. Talebe göre daha küçük gruplarla da yapılmaktadır. Bölgenin dağlık arazileri ve nadide koyları adeta keşfedilmeyi beklemektedir. Ayrıca manzara, fotoğraf tutkunları için eşsiz kareler sunmaktadır.

Hisarönü

Marmaris’in önemli tatil bölgelerinden olan Hisarönü’ne araçla ulaşmak yerine bölgeyi safari ile keşfetmek, Marmaris jeep firmaları ile mümkündür. Bu jeep turu kapsamında Turgut Şelalesi’nde yüzülmekte, yol boyunca yapılan su savaşlarıyla gezinti eğlenceli hale getirilmektedir. Hisarönü Köyü Marmaris’e 20 kilometre mesafededir. Çam ormanlarının süslediği köyün yanı sıra Hisarönü’nün koyu da oldukça meşhurdur. Yürüyüş ve kamp aktiviteleri için de uygun alanlara sahiptir.

Orhaniye

Orhaniye ise meşhur Kız Kumu plajına safari ile ulaşmak isteyenlerin rotasında mutlaka yer almalıdır. Denizi ikiye ayıran sahil şeridi görülmeye değerdir. Orhaniye’nin dağ köyleri, Marmaris’te jeep turu yapmak isteyenlerin uğrak noktalarından olmalıdır. Kız Kumu plajı ile Turgut Şelalesi 2,5 kilometre mesafe ile konumlandıklarından safari turu esnasında ikisini de ziyaret etmek mümkündür. Yat tatili sevenler için Orhaniye’de bulunan koy da oldukça elverişlidir. Denizin ve çam ormanlarının manzarası, jeep ile tepelere ulaşıldığında yakalanabilir. 

Turunç

Marmaris’in sevimli sahil kasabası Turunç’un doğal güzelliklerini keşfetmek isteyenler safari turlarını da tercih etmektedir. Yaz boyunca yapılan safari turları nisan ayında da başlamakta, turlar esnasında plajda verilen molalarla denize girmek isteyenler girebilmektedir. Kız Kumu plajı, Turunç’a yapılan safari turları esnasında gidilebilecek önemli duraklardan bir tanesidir.

Bozburun

Bozburun, meşhur burnu ve muhteşem denizi haricinde dağ köyleriyle de Marmaris’in önemli tatil bölgelerinden bir tanesidir. Bölgeye yakın jeep firmalarından kiralanacak jeepler ile bu dağ köylerine kısa sürede ulaşılabilmekte ve köylerin kültürleri deneyimlenebilmektedir. Bozburun’da bulunan Değirmenyanı köyü, kimi zaman amatör ve profesyonel parkurlara da ev sahipliği yapmaktadır. Jeep safari turuna katılanlar parkurları kullanabilmektedir. Marmaris Bozburun safari turu, Amos Koyu’nu, Yeşil Deniz’i, Cennet Adası’nı görmek için de en doğru rotalardan bir tanesidir.

0
Sepetinizde Ürün bulunmamakdadır.