En Güzel Marmaris Plajları

En Güzel Marmaris Plajları

  • MARMARİS HALK PLAJI

Marmaris’in şehir merkezinde bulunan konum bakımından her yere yakın denizin tadının doya doya alabileceğiniz bir plajdır. Gerek alışveriş yerlerine gerekse marina ve Marmaris tekne turlarının, ve gündelik yaşamda ki ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir plajdır.  Her plajda olduğu gibi halk plajında da su sporları etkili bir aktivite sağlamaktadır. Marmaris halk plajında rahat ve kolay plaja girebilir, su sporlarından yararlanabilirsiniz.

  • MARMARİS UZUNYALI PLAJI

Marmaris halk plajının bitmesiyle Marmaris uzun yalı plajı başlamaktadır. Uzun yalı plajı İçmelere kadar uzanan ve yaklaşık 10 km sahil boyunca devam etmektedir. Plaj boyunca beachler, cafe, restoran ve Restoranlar hizmet sağlamaktadır. Marmaris su sporları plajda aktif rol almaktadır. Marmaris tekne turları hakkında da plajda bulunan rehberlerimizden bilgi almanız oldukça mümkün ve kolaydır. 

  • İÇMELER PLAJI

İçmeler Marmaris’e 8 km uzaklıkta olup en gözde yerlerinden bir tanesidir. Konaklama ve plaj bakımından tercihen bir adım öndedir. Plajında Marmaris su sporları olduğu gibi cafe ve restoranlar yer almaktadır. Marmaris paket tatilim size sunduğu Marmaris tekne turu ile gidilen adaları ve adacıkların bazılarını içmeler plajından görebilme imkanınız bulunmaktadır. Doğa ile iç içe olan içmeler siz paket tatilim konuklarına eşsiz bir tatil keyfi yaşatacaktır.

  • TURUNÇ PLAJI

Turunç Marmaris’e 21 km uzaklıkta bir tatil ve sahil yerleşkesidir. Turunç koyu mavi bayraklı plajlar arasında yer almaktadır. Marmaris tekne turuyla keyifli bir yolculuk yaparak gidebileceğiniz yerlerden bir tanesidir. Marmaris su sporları ile dalış yaparak su altının eşsiz ortamını, berrak ve güzelliğini görmek mümkündür.

Marmaris-Plajları-pakettatilim

  • KLEOPATRA PLAJI-SEDİR ADASI

Marmaris’e 16 km uzaklıkta olan kleopatra plajı araçla gidilmemekte oldukça talep olan bir plajdır. Marmaris tekne turlarını kullanarak gidilebileceğiniz sarı ve ince kumu ile oldukça dikkat çekmektedir.

  • KUMLUBÜK PLAJI

Turunç’dan sonra 6 km uzaklıkta olan Marmaris’e 27 km mesafedeki küçük yerleşim alanı olan Kumlubük plajı  doyumsuz deniz tadı sunmaktadır. Marmaris’ten hareket eden tekne turları kumlubüğü de ziyaret ederek aynı zamanda seyyar su sporları tatilciler için ayağına kadar hizmet sağlamaktadır.

  • ORHANİYE-KIZ KUMU PLAJI

Orhaniye doğasıyla tüm tatilcilerin üzerinde etki sağlamış ve unutulmaz anı bırakmıştır. Orhaniye’yi meşhur yapan en önemli şeylerden biridir Kız kumu plajı . Kız kumu plajına geldiğiniz de denizin ortasında yürüyen insanları görünce şaşıracak sizde onların arasına katıldığınız da ne kadar keyifli ve inanılmaz olduğuna inanacaksınız. Dünyaca ünlü Kız kumu plajı he sene dünyanın hemen hemen tüm ülkelerinden turist ve tatilci çekmektedir.

  • Cennet Adası Plajı

Cennet adası tüm gününüzü keyifle huzurla geçirip Cennet adası plajına girerek gerek adada bulunan cafe ve restoranlardan yararlanarak unutulmaz gün geçirebileceğiniz bir ada ve plajdır.

  • Günnücek Plajı

Günnücek Marmaris’e sadece 2 km uzaklıktadır. Yürüyüş, piknik ve kamp ortamı sağlayan günnücek plajı deniz kenarında doğa ile iç içe bir vakit geçirmenizi sağlamaktadır.

  • Çiftlik Koyu

Çiftlik Koyu kumsalıyla nam yapmış bir plajdır. Çiftlik plajı iri taneli kumlarla ve taşlarlar kaplı bir plajdır. Çiftlik koyunu diğer koylardan ayıran özellik kum taneleri ve Çiftlik plajının tüm koyu kapsamasıdır. Marmaris tekne turlarıyla gelebileceğiniz unutulmaz deniz tadını çıkarabileceğiniz bir koydur Çiftlik koyu.

  • Boncuk Koyu Plajı

Sedir adası yakınlarında bulunan koy Marmaris’e 25 km uzaklıktadır. Boncuk koyu plajında tesisler olan bir koydur. Boncuk koyu plajı su ve hava temizliği ile dikkat çekmektedir.

0
Sepetinizde Ürün bulunmamakdadır.