Orhaniye Kızkumu Plajı ve Turgut Şelalesi

Marmaris Kızkumu Plajı Turgut Şelalesi

Marmaris, Türkiye’nin gözde tatil noktalarından bir tanesi. Bundan dolayı her sene yerli yabancı pek çok turisti kendine çekmeyi de başarmış oluyor. Buraya gelen insanların büyük bir kısmı vakitlerini sürekli olarak bilindik şekilde geçirmeyi tercih edebiliyorlar. Böyle olunca da tatilleri asla onların tam anlamıyla istemiş olduğu gibi heyecan verici bir hale gelemiyor. Halbuki Marmaris’te gidilip gezilecek pek çok farklı nokta bulunmakta. Bu noktaların bilinmesi, tatilin çok farklı ve güzel şekilde geçmesi anlamına gelecektir. Şimdilerde turistlerin ortak noktası olan Marmaris Kızkumu Plajı Turgut Şelalesi de yine ziyaretçi akınına uğrayan yerler arasında bulunuyor.

Pakettatilim-Turgut-selalesi

Görmediğiniz Güzellikler Burada

Özellikle son dönemlerde Marmaris Jeep safari turu yapanların uğrak noktalarından bir tanesi olan Turgut bölgesi içerisinde gerek halkın sıcaklığı gerekse şelalesi görenleri kendine hayran bırakmayı başarmış oluyor. Bayır ile Turgut mevkileri arasında kalan şelale, ormanlarla ve birbirinden farklı çiçekler ile kaplı vadinin içerisindedir. 4 metrelik bir yükseklikten akmakta olan şelale ağırlıklı olarak havaların sıcak olduğu zamanlarda ziyaretçilerin popüler lokasyonlarından bir tanesi olarak ön plana çıkmakta. Oldukça soğuk olan suyu ile ziyaretçilerine unutulmaz zamanlar yaşatmakta olan şelalenin içerisinde yer aldığı ufak gölde insanlar eğer isterlerse yüzebilirler. Bununla beraber doğa yürüyüşü yapmak isteyenler de yine Marmaris Kızkumu Plajı Turgut Şelalesi arasında bu konudaki isteklerini en etkili şekilde yerine getirmiş olurlar.

İnsanların büyük bir kısmı Orhaniye Kızkumu Plajı Turgut Şelalesi gibi noktalara nasıl gidebileceklerini tam olarak bilemiyorlar ve bundan dolayı da var olan bu güzellikleri görememekten şikayetçi olabiliyorlar. Halbuki yapacakları küçük bir araştırma sonrasında da görülebileceği üzere gerek turlar gerekse buralara yapılmakta olan seferler sayesinde isteyen herkes gerek plaja gerekse şelaleye kolaylıkla ulaşabilirler. Bu aşamada önemli olan şeylerin başında, nerelerin gezilmek istendiğine net olarak karar verilmesi gelmekte. Daha sonrasında ise istenilen her yere gönül rahatlığı ile gidilmiş olacaktır. Böylece buraları ziyaret edecek olan kişiler, Marmaris’i daha öncesinde olmadığı kadar farklı bir şekilde görmeye başlamış olacaktır.

Marmaris-kızkumu-pakettatilim

Plajda Keyifli Vakit Geçirin

İnsanlar Marmaris Kızkumu Plajı Turgut Şelalesi ziyaretlerini yaparken çevrede yer alan doğal güzellikleri de diledikleri gibi inceleme imkanına erişmiş olacaklar. Kızkumu Plajı Marmaris merkezine yaklaşık olarak 35 km’lik bir mesafede yer almaktadır. Buraya günübirlik turlar ile gidilebileceği gibi eğer istenirse minibüsler ile de gidilebilecektir. Hakkında pek çok farklı hikaye anlatılmakta olan bu plaj özellikle yaz sezonunda oldukça fazla kişiyi misafir etmektedir. Marmaris’in güzel denizini ve kumsalını görüp bunun tadını çıkartmak isteyenler tarafından ziyaret edilen bu bölge ve Turgut Şelalesi, doğal güzellikler ile dolu bir tatil yapmayı istemiş olan kişilerin özellikle de son dönemlerdeki tercihlerinden bir tanesi olmayı başarıyorlar.

0
Sepetinizde Ürün bulunmamakdadır.