Aktivite Tatil Paketleri ve Fırsatları

Aktivite Tatil Paketleri ve Fırsatları

Marmaris, Ege bölgesinin en gözde yerlerinden olan bu yerler masmavi denizi, tarihin izlerini halen taşıyan ve birbirinden güzel plajları ile Türkiye'nin en seçili yerlerindendir Palmiye ağaçların arkasında gülümseyen limanı ve Sahil şeridi aynı zamanda da Türkiye'nin turizm cennetlerinden birisidir. Ve bütün bu güzellikleri yanı sıra tatiliniz renklendirecek ve aynı zamanda güzel vakit geçirmek için Marmaris Tatil paketleri ve Marmaris günlük turlar  bulunmaktadır. Tabiki de en önemlisi Marmaris otellerin seçimidir. Eğer ucuz ve aynı zamanda eğlenceli tatilinizi yaşamak istiyorsanız tatil paketlerini denemelisiniz. Marmaris aktivite tatiller her bütçeye uygun kişiye özel aktiviteler ile sıradan tatillerden farklı vermiş olduğunuz paranın son hakkını vermektedir. Aktivite tatili demek güneşlenmek, yüzmek, ve hotelde şenzlog da uyumak olmamalıdır. Marmaris Tatil Fırsatlarını kesinlikle kaçırmamalısınız.

Eğer isterseniz şimdi Marmaris Aktiviteli tatil paketleri fırsatları ve Bu Paketlerin içeriği hakkında bilgi verelim.

Pakettatilim.com' un Aktivite tatil paketleri , Ekonomik-1 Paketi, Ekonomik-2 Paket, Ekonomik-3 Paket, Mini Paket, Genç Paketi, Balayı Paketi, Klasik Paket, Aile Paketi, Dalış Paketi, Extreme Paket, Full Extreme Paket, Full Extreme Plus Paket, paket seçenekleri ile kesinlikle her bütçeye uygun ve aynı zamandan sizin içinde kesinlikle bir paketimiz vardır. Eğer arzu ederseniz şimdi bu paketleri tek tek detaylı bir şekilde sizlere açıklayalım.

 

Marmaris Aktivite Tatil Paketleri

 

Marmaris Aktiviteli ekonomik-1Tatil paketi

Marmaris Ekonomik-1 tatil paketiden oluşan bir paketimizdir. Konaklama Marmaris'in merkezlerinde bulunan Green Palm butik hotelde  otelde yapılmaktadır. Bu hotel yarım pansiyon konsept çalışmaktadır. Tesisimiz gayet güzel aynı zamanda bir aile hoteldir. Marmaris günlük turlarından  her şey dahil tekne turu ve jeep safari turu içeriğinde bulunmaktadır, Akşam aktivitesi olarak servislerimiz  sizleri ücretsiz olarak barlar sokağına götürmektedir. dönüş saatinde ise konakladığınız hotele geri getirmektedir.

Marmaris Aktiviteli ekonomik-2 Tatil paketi

Marmaris Ekonomik-2 tatil paketi 5 gece 6 gündüzden oluşan bir paketimizdir. Konaklama green palm hotelindedir. Bu hotel yarım pansiyon olarak sabah yemeği öğle yemeği şeklinde çalışmaktadır tesisimiz gayet güzel aynı zamanda bir aile hoteldir. Bu tatil paketimizde Marmaris günlük turlarımızdan olan  tekne turu, jeep safari , Su parkı, mehtap turu, bulunmaktadır. Akşam aktivitesi olarak servislerimiz  sizleri ücretsiz olarak barlar sokağına götürmektedir.

Marmaris Aktiviteli  ekonomik-3 Tatil paketi

Marmaris Ekonomik-3 tatil paketi 6 gece 7 gündüzden oluşan bir paketimizdir. misafirlerimiz Green Palm butik hotelde  otelde yapılmaktadır. Bu hotel yarım pansiyon konsept çalışmaktadır bu hotel gayet güzel aynı zamanda bir aile hoteldir. Bu turlarımızda aktivite olarak tekne turu, jeep safari , Su parkı, mehtap turu, bulunmaktadır. Akşam aktivitesi olarak servislerimiz  sizleri ücretsiz olarak barlar sokağına götürmektedir.

turgut şelalesi

Marmaris Aktiviteli Mini Tatil Paketi

Marmaris Mini tatil paketi 2 gece 3 gündüzden oluşan bir paketimizdir. Marmaris'in merkezlerinde bulunan Green Palm butik hotelde  otelde Konaklama yapılmaktadır. Bu hotel yarım pansiyon konsept çalışmaktadır .Green palm gayet güzel aynı zamanda bir aile hoteldir. Bu turlarımızda aktivite olarak tekne turu, Jeep safari ,  mehtap turu, bulunmaktadır. Akşam aktivitesi olarak servislerimiz  sizleri ücretsiz olarak barlar sokağına götürmektedir.

Marmaris Aktiviteli Genç Tatil Paketi

Marmaris Genç tatil paketi 3 gece 4 gündüzden oluşan bir paketimizdir. Marmaris'in merkezlerinde bulunan Green Palm butik hotelde  otelde yapılmaktadır. Bu hotel yarım pansiyon konsept çalışmaktadır bu hotel gayet güzel aynı zamanda bir aile hoteldir. Bu turlarımızda aktivite olarak Tekne turu, Jeep safari , Gece aktivitesi, mehtap turu, bulunmaktadır. Akşam aktivitesi olarak servislerimiz  sizleri ücretsiz olarak barlar sokağına götürmektedir.

Marmaris Aktiviteli Balayı Tatil Paketi

Marmaris Balayı tatil paketi 6 gece 7 gündüzden oluşan bir paketimizdir. Marmaris'in merkezlerinde bulunan Green Palm butik hotelde  otelde yapılmaktadır. Bu hotel yarım pansiyon konsept çalışmaktadır bu hotel gayet güzel aynı zamanda bir aile hoteldir. Bu turlarımızda aktivite olarak Tekne turu, Dalyan turu Jeep safari , Su parkı, mehtap turu, bulunmaktadır. Akşam aktivitesi olarak servislerimiz  sizleri ücretsiz olarak barlar sokağına götürmektedir.

Marmaris Aktiviteli Klasik Tatil Paketi

Marmaris Klasik tatil paketi 7 gece 8 gündüzden oluşan bir paketimizdir. Marmaris'in merkezlerinde bulunan Green Palm butik hotelde  otelde yapılmaktadır. Bu hotel yarım pansiyon konsept çalışmaktadır bu hotel gayet güzel aynı zamanda bir aile hoteldir. Bu turlarımızda aktivite olarak Fethiye turu Tekne turu Tüplü dalış, Jeep safari, Su parkı, mehtap turu, bulunmaktadır. Akşam aktivitesi olarak servislerimiz  sizleri ücretsiz olarak barlar sokağına götürmektedir.

Marmaris Aktiviteli Aile Tatil Paketi

Marmaris Aile Tatil paketi 5 gece 6 gündüzden oluşan bir paketimizdir. Marmaris'in merkezlerinde bulunan Green Palm butik hotelde  otelde yapılmaktadır. Bu hotel yarım pansiyon konsept çalışmaktadır bu hotel gayet güzel aynı zamanda bir aile hoteldir. Bu turlarımızda aktivite olarak tekne turu, Jeep safari , Su parkı, mehtap turu, bulunmaktadır. Akşam aktivitesi olarak servislerimiz  sizleri ücretsiz olarak barlar sokağına götürmektedir.

Marmaris Aktiviteli Dalış Tatil Paketi

Marmaris Dalış tatil paketi 5 gece 6 gündüzden oluşan bir paketimizdir. Marmaris'in merkezlerinde bulunan Green Palm butik hotelde  otelde yapılmaktadır. Bu hotel yarım pansiyon konsept çalışmaktadır bu hotel gayet güzel aynı zamanda bir aile hoteldir. Bu paketimizde 4 gün tüplü dalış bulunmaktadır. Akşam aktivitesi olarak servislerimiz  sizleri ücretsiz olarak barlar sokağına götürmektedir.

Marmaris Extreme Tatil Paketi

Marmaris Aktiviteli Extreme Tatil paketi 7 gece 8 gündüzden oluşan bir paketimizdir. Marmaris'in merkezlerinde bulunan Green Palm butik hotelde  otelde yapılmaktadır. Bu hotel yarım pansiyon konsept çalışmaktadır bu hotel gayet güzel aynı zamanda bir aile hoteldir. Bu turlarımızda aktivite olarak Tekne turu, Tüplü Dalış,  Jeep safari , Su parkı, mehtap turu,Fethiye Turu  bulunmaktadır. Akşam aktivitesi olarak servislerimiz  sizleri ücretsiz olarak barlar sokağına götürmektedir.

Marmaris Aktiviteli Full Extreme Tatil Paketi

Marmaris Full Extreme Tatil paketi 8 gece 9 gündüzden oluşan bir paketimizdir. Marmaris'in merkezlerinde bulunan Green Palm butik hotelde  otelde yapılmaktadır. Bu hotel yarım pansiyon konsept çalışmaktadır bu hotel gayet güzel aynı zamanda bir aile hoteldir. Bu turlarımızda Marmaris Günübirlik turlarımızdan olan Tüplü Dalış Tekne turu, ATV turu, Go Karting, Jeep safari  ,Fethiye turu, Su parkı, mehtap turu, bulunmaktadır. Akşam aktivitesi olarak servislerimiz  sizleri ücretsiz olarak barlar sokağına götürmektedir.

MarmarisAktiviteli  Full Extreme Plus Paket

Marmaris Full Extreme PLUS tatil paketi  9 gece 10 gündüzden oluşan bir paketimizdir. Marmaris'in merkezlerinde bulunan Green Palm butik hotelde  otelde yapılmaktadır. Bu hotel yarım pansiyon konsept çalışmaktadır bu hotel gayet güzel aynı zamanda bir aile hoteldir. Bu turlarımızda aktivite olarak Tekne turu, Tüplü Dalış, Rafting, Su Sporları Jeep safari ,Dalyan Turu, Atv Turu ,Go Kart, Su parkı, Fethiye Turu mehtap turu, bulunmaktadır. Akşam aktivitesi olarak servislerimiz  sizleri ücretsiz olarak barlar sokağına götürmektedir

0
Sepetinizde Ürün bulunmamakdadır.