En İyi Marmaris Jeep Safari Firmaları

En İyi Marmaris Jeep Firmaları

Koyları, plajları, antik kentleri ve kaleleri ile Marmaris, Türkiye’nin en önemli tatil merkezlerinden bir tanesidir. Tarih boyunca birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış olan Marmaris’te Beldibi, Asartepe, Hisarönü, Turunç gibi pek çok antik kent bulunmaktadır. Her çeşit aktivitenin yapılabildiği bir yer olması ve otellerinde her yaz binlerce turisti ağırlaması, Marmaris’i önemli bir turizm merkezi kılmaktadır. Marmaris’e günlük turlarla gidilebildiği gibi uzun süreli olarak da bölgede kalınabilir. En iyi Marmaris jeep firmaları sayesinde Marmaris’in dağ köyleri ve bakir, keşfedilmeyi bekleyen bölgeleri maceralı bir şekilde gezilebilir. Yat turizmi ve mavi yolculuk gibi popüler etkinliklerinin yanı sıra Marmaris jeep turları da yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmektedir. Jeepler ile yapılan safarilerde araçla uzun sürede gidilecek yerlere kısa sürede ulaşılabilmektedir. Hem dağ köylerinde ve antik kalıntıların bulunduğu tarihi bölgelerde vakit geçirilmekte hem de şelale ve plajlarda yüzmek için molalar verilmektedir. Jeep turları, özellikle uzun süre otelde konaklamak istemeyen ve bir gezgin olarak bölgenin tadını çıkarmak isteyenler için idealdir. Marmaris’te jeep turu yapmak için çok sayıda güvenilir firma bulunmaktadır ve bu firmalar uygun fiyatlarla günübirlik safari turları düzenlemektedir.

marmaris-jeep-safari

Orhaniye

Marmaris’e gidince mutlaka gezilmesi gereken yerlerden olan Orhaniye, çam ormanlarının yanı sıra plajlara da ev sahipliği yapar. Marmaris’e yaklaşık 30 kilometre uzaklıktadır. Denizde yürüyüş yapmak, sığ koyda vakit geçirmek, hikayesiyle meşhur Kız Kumu’nu ziyaret etmek ve tabii ki jeepler ile dağları keşfe çıkmak Orhaniye’de yapılması gereken bir numaralı aktivitelerdir. Marmaris güvenilir jeep firmaları sayesinde safari turlarından en iyi sonuç alınmaktadır. Orhaniye’nin semt pazarını ziyaret etmek de buraya gidilince yapılması gerekenler arasındadır.  

Hisarönü

Hisarönü Körfezi çok sayıda koya, adaya ve doğal güzelliğe ev sahipliği yapmaktadır. Selimiye ve Hisarönü’nün semt pazarlarında yerli ve yabancı turistler için oldukça keyifli ürünler sergilenmektedir. Physkos Antik Kenti, Marmaris Kalesi ve Hafsa Sultan Kervansarayı gibi önemli tarihi duraklara da sahip olan Hisrönü, Marmaris Hisarönü jeep turları ile de ziyaretçiler tarafından görülebilir. Bu turlarda ayrıca Saklı Göl, Yalancı Boğaz gibi doğal güzellikler de ziyaret edilebilmektedir.

Bozburun

Marmaris Bozburun safari turu, küçük bir yerleşim bölgesi olan Bozburun’da yapılabilecek en macera dolu aktivitelerdendir. Birçok Ege köyüne yakın olan Bozburun ayrıca Kız Kumu’na, Bakır köyüne, Bozukkale’ye, Selimiye’ye ve Turgutköy’e de yakın konumlanmaktadır. Özellikle dağ köylerinin çoğunu kısa sürede görmek isteyenler jeep ile yapılabilen safari turlarını tercih etmektedir. Ege ve Akdeniz’i birlikte kucaklayan koylarında deniz her daim sakin olduğu için dalış için de uygundur. Bölgeyi daha az kalabalık olduğu zamanlarda ziyaret etmek isteyenler Eylül ve Ekim aylarında da gidebilir.

Akyaka Gökova

Akyaka Gökova, Muğla’nın Ula ilçesine bağlıdır. Marmaris’e 30 kilometre uzaklıkta bulunan beldede gelenleri muhteşem bir manzara karşılar. Balık restoranları ve doğa sporlarına elverişli yerleriyle Akyaka Gökova farklı etkinliklere sahiptir. Bölgeyi safari turlarıyla gezmek de mümkündür. Marmaris’te jeep ile gezilecek yerler arasında bulunan belde, Değirmenbükü, Küfre Koyu, İngiliz Koyu gibi önemli noktalarıyla ve Azmak Nehri’nin eşsiz doğasıyla mutlaka deneyimlenmelidir. Azmak Nehri’ndeki hayvanları görmek için safari turları ile de buraya gidilebilmektedir. Sakartepe ise Gökova’nın yaklaşık 1 kilometre uzağında bulunmaktadır. Seyir terasından görülebilen muhteşem manzarası, fotoğraf tutkunları için idealdir. Yine bu güzergahta yapılacak Marmaris safari turları ile Akyaka Köyü’ne ulaşılabilir. Burada köyün farklı lezzetleri tadılabilir ve çarşıda gezintiye çıkılabilir

0
Sepetinizde Ürün bulunmamakdadır.