Marmaris Su Sporları,Jetski,Paraşüt,Banana,Ringo

Marmaris Su Sporları Hakkında Herşey…

Marmaris tatilinizi adrenalin ve macera ile renklendirmek ister misiniz? Sıradan tatiller artık sıkıcı bir hal mi aldı? Farklı ve heyecan verici aktivite mi istiyorsunuz ? Marmaris su sporları bu isteğiniz karşılamak için siz değerli misafirlere hizmet vermektedir. Marmaris'te yaklaşık olarak 22 adet su sporları istasyonu bulunmaktadır. Bu istasyonlar deneyimli hocalar, kaptanlar ve yöneticilerden oluşmaktadır. Daha önce hiç su sporları yapmamış olmanıza rağmen eğitmenler sayesinde gerekli olan bilgiye sahip olduktan sonra zor olmadığını çok kısa sürede anlayacaksınız ve eğlenceyi ve adrenali içinizde hissedeceksiniz. Su sporlarında su aktiviteleri olarak  paraşüt, ringo, mable, jetski , flyFish ,banana , su kayağı ,flyboard ,sürat motor kiralama gibi  bir çok farklı aktiviteler mevcuttur.

 Marmaris Paraşüt(parasaling) by pakettatilim

Marmaris Paraşüt(parasaling)

Marmaris parasaling su sporların jetski den sonra gelen en popüler aktivitesidir. Bu aktiviteyi ister tek başınıza (single) ister iki kişi (double) olarak arkadaşınız, eşiniz ve çocuğunuz ile yapabilirsiniz. Bu eşsiz deneğimi iki kişi yapmak hem fiyat yönünden hem de eğlence yönünden  daha faydalı olacaktır. Aynı zamanda bu unutulmaz anı ölümsüzleştirmek için profesyonel çekim yapan kişiler sizin ile gelerek bu adrenalin ile dolu anlarınızı çekiminizi yapacaklardır. Buradaki çekilen harika videolar ve resimler ücretlidir fakat almak zorunda değilsiniz tur bitiminden sonra bu çekim yapanlar plajda sizlere bilgisayarda göstererek bu resimleri beğenmeniz halinde satın alma fırsatı bulacaksınız. 20 dakika sürecek olan bu serüven tatilinizi renklendirmekle kalmayıp unutulmaz anılar sizde bırakacaktır.Marmaris parasaling dahil olmak isteyen tatilciler ve misafirler konakladığı hotel veya apartlardan servisler ücretsiz olarak alarak aktivite bitiminden sonra tekrar istenilen yere bırakılmaktadır.

 Marmaris Jetski by pakettatilim

Marmaris Jetski

Marmaris su sporlarınız en gözdesi ve en popüler olan jetski yerli ve yabancı turistlerin ilgisi oldukca fazladır. Bu aktivite öncelikle eğitmenler tarafından bilgilendirildikten sonra herhangibi  bir ehliyet veya belge olmadan denizin üstünde çılgınlar gibi eğleneceksiniz. Bu aktivite 15 dakika sürmekte olup zamanın ne kadar hızlı geçtiğini farketdemeyeceksiniz. Aktivite boyunca resimleriniz çekilecek beğenirseniz alabileceksiniz aynı zamanda transfer ücretsiz olarak sağlanacaktır.

 

Marmaris Ringo

Ringo su sporları aktivitesini içerinde en hızlı ve en hareketli olan aktivitedir. Sürat teknesinin ardından giderek top gibi su üzerinde sekeceksiniz. Aynı zamanda çok defa düşüp adrenalin ve heyecanı iliklerinizde hissedeceksiniz. Bu anlarınız takip ölümsüzleştirmek için fotoğrafçılar tarafından çekilecektir. Kesinlikle denemelisiniz:)

Marmaris Big Mable

Marmaris Big mable görünüş itibariyle ringo ya benzese de çok farklı bir su aktivitesidir big mable aynı anda bir den fazla kişi ile binebilir bu anları beraber yaşaya bilirsiniz hızlı olan bu aktivitede düşme riski çok azdır . Fakat bu düşmeyeceksiniz anlamına da gelmemektedir .çok eğlenceli olan bu aktivite yaklaşık olarak 20 dakika sürmektedir eğer suya düşmek istemeyenlerdenseniz tercih edebilirsiniz. Öbür aktivitelerde olduğu gibi ücretsiz transfer ücreti olup fotoğraflar ve videolarınız çekilecektir bunu tabiki de dilerseniz alabileceksiniz. Ayrıca sunu söylemeden de geçmek istemiyorum kesinlikle almak isteyeceksiniz:)

Marmaris Banana

Birçoğumuzun 'da bildiği banana su sporlarının vazgeçilmez aktivitelerinden en başında gelmektedir muz şeklinde olan bu bot 8 kişi aynı anda binmektedir. Grup halinde eğlenmeniz için harika bir aktivitedir. Bu aktivede de fotoğrafınız çekilerek banana dan suya düşme anınızı bile kareleyeceklerdir. Size tavsiyem eğer tekne durmuş ise düşme vaktiniz geldi anlamına gelmektedir.:)

Marmaris Su kayağı

Su kayağı herkesin bildiği gibi kolay yapılabilen bir aktivite değildir deneyim ve bilgi istemektedir en önemlisi ise güç gerekmektedir. Eğer bu aktiviteyi ilk defa yapacaksanız çokça deniz suyu içeceksiniz anlamına gelmektedir. Ve ayağa kalkmakta düşününüzden kolay olmayacaktır. Fakat bu yapamayacağınız anlamına gelmemektedir. 5 deneme hakkınız bulunmakta olup farklı bu deneğimi yaşamak isteyebilirsiniz.

Marmaris Fly Board

Yeni aktivitelerden olan Marmaris fly board herkesin yapmak isteyeceği bir aktivitedir. Bu aktivitede su kayağı gibi zor olup denge ile alakalı bir spordur. Ayağa kalktıktan sonra isterseniz denize dalabilir tekrar havalana bilirsiniz. Bunu yaparken fotoğraflarınız çekilip siz değerli misafirlere gösterilmek için bilgisayara yüklenip sizlere gösterilecektir.

Marmaris Sürat Tekne Kiralama

Eşiniz veya arkadaşınızla baş başa zaman geçirmek isterseniz ve Marmaris'in harika koylarında gezmek ve kristal sularda yüzmek isterseniz bu aktivite tam size göre. Marmaris Sürat teknesi 2 saat ve 3 saat olarak kiralanmakta olup herhangimi bir belge olmadan kullanabilirsiniz gerek kullanmak istemiyorsanız sizlere bu konuda uzman kaptan verilerek kaptan eşliğinde turunç içmeler ve birçok farklı yerlere giderek bu insan eli değmemiş harika bölgeleri keşfedebilirsiniz. Bir tank petrol verilerek kiraladığınız saat içerinde kullanabilir, eğer yetmediği zaman size verilecek olan yedek petrolü kullanabilirsiniz fakat bu kullanacağınız yedek petrol ücrete dâhil olmayıp ücretini ödemek zorundasınız. 

0
Sepetinizde Ürün bulunmamakdadır.