Marmaris Tekne Turu İle Tatilini Renklendir

Marmaris Herşey Dahil Tekne Turu ile Tatilini Renklendir

Yurdumuzun eşsiz koylarına sahip olan Marmaris, Gerek yurdumuzdan gerekse yabancı ülkelerden bir çok Tatilciler bu bölgeye ziyaret etmektedir. Marmaris bir birinden mükemmel doğası , harika koyları ,popüler gece hayatı, ve tarihi yapıtlarıyla bir çok kişi bu bölgeyi tercih etmektedir. Marmaris'e gelen misafirler anlatmış olduğumuz bu güzellikleri görebilmek için bu bölgede yapılmakta olan Marmaris Günlük turlar a katılarak bu güzellikleri görebilirsiniz. Bunlardan en popüler olanı Marmaris herşey Dahil Tekne turu dur. Eğer isterseniz bu aktiviteyi detaylı bir şekilde anlatalım.

Marmaris tekne turu2

Marmaris Tekne Turu

Marmaris'in birbirinde eşsiz koylarını ziyaret etmek için bu tur tercih edilmektedir, gerek yabancı ,gerek yerli tatilciler en çok tercih ettiği turların başında Marmaris tekne turu gelmektedir. Tekne turu birden fazla konsept ile her bütçeye uygun seçenek sunulmaktadır. Yaklaşık olarak sezonun başlaması ile yani nisan ayının başı ve ekim ayının son günlerine kadar tekneler bu harika koylara insanları götürmektedir .Bu tur misafirin hotelden alınmasıyla başlayarak tekrar otele bırakarak sona ermektedir. Yaklaşık olarak 6 saat sürmektedir. Birbirinden güzel farklı 6 bölgeye ziyaret ederek bu bölgeleri görme şansını bulacaksınız.

Marmaris tekne Turu

Marmaris Tekne Turu Nerelere Gidiyor

Marmaris Her şey Dahil Tekne Turu Rotası ve Tur Programı

Marmaris içmeler tekne turu sabah saat 09:15 gibi misafirlerin hotelden alınmasıyla başlamaktadır. Ardından Marmaris marinasında bulunan tekneye gidilmektedir. Teknede bütün misafirler geldikten sonra yaklaşık olarak tekne saat: 10:00 gibi tekne hareket etmektedir. Aynı zamanda her şey dahil konsept başlamaktadır  gün boyu ücretsiz olarak alkollü ve alkolsüz bütün içecekleri tüketebilirsiniz. Ayrıca teknede köpük partisinde doyasıya dans edip çılgınlar gibi eğlenebilirsiniz. Daha öncede dediğimiz gibi Marmaris her şey dahil tekne turu 6 farklı bölgeye gitmektedir bunlardan Başlıcaları; İçmeler, fosforlu mağara, cennet adası, amos koyu ,çiftlik turunç koyu dur. Amos koyunda öğle yemeği verilmektedir öğle yemeğimizde tavuk ızgara , makarna yada pilav ,salata ayrıca sigorta ve tüm transfer taşımacılığı her şey fiyatın içinde bulunmaktadır.Fiyatı ödedikten sonra sizlere sadece eğlenmek kalmaktadır. Eğer Marmaris'e gelirseniz kesinlikle bu turu yapmanızı tavsiye ederim.

0
Sepetinizde Ürün bulunmamakdadır.