Marmaris Kumlubük Koyu

Marmaris Kumlubük Koyu

Kumlubük, Marmaris merkezinde yaklaşık olarak yirmi altı km uzaklıkta olup Marmaris'in diğer beldesi olan turunçtan hemen sonra gelen küçük sahil kasabasıdır. Bu bölge kafa dinlemek için çok ideal bir yerdir aynı zamanda balık restoranı ile  ün yapmış bir bölgedir. Doğa güzeliği olsun deniz güzelliği olsun görülmeye değer bir kasabadır. Ayrıca bu bölge doğa yürüşleri yapanlar için hazırlanmış yürüyüş parkura sahiptir.

marmaris-kumlubuk-pakettatilim

Kumlubük'e nasıl gidebilirim

 Kumlubük, Marmaris'in güneybatısında bulunup yaklaşık olarak yirmialtı km uzaklıkta yer almaktadır. Turunç sahil beldesinin hemen sonrasında bulunan bu yer Marmaristen her 45 dk bir minibüs kalkmaktadır.

Kumlubük Görülmesi gereken yerler ve aktiviteler

Kumlubük sahil beldesi harika denizi ile kumsallarında güneşlenebilir ve denizin keyfini çıkartabilirsiniz.Ayrıca daha öncede söylediğim gibi balık restorantında balık kesinlikle balık yemelisiniz. Marmaris Kumlubük koyu nun etrafında birbirinden farklı mağaralar bulunmaktadır bu mağaralar yaklaşık 5000 yıl önce   bu bölgede yaşamış olan insanların barındıkları yerler oldukları söylenmektedir. Ayrıca trekking yapan kişilerin bu bölgeyi sıklıkla kullanmaktadırlar. 

 

0
Sepetinizde Ürün bulunmamakdadır.