Marmaris At safari Turu ve Gezileri

Marmaris At Safari turu ve Gezileri

Marmaris hem aktiviteleri ile hem de doğası ile Türkiye'nin önemli turizm bölgelerinden bir olmaktadır aynı zamanda Marmaris in el değmemiş ormanlarında ata binmek ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise öncelikle bu aktivite hakkında bilgi edinmelisiniz. Marmaris at safari tur fiyatları, ve Marmaris at safari turu nerede ve ne şekilde yapıldığı hakkında sizleri bilgilendirelim.

Neden Marmaris At safari Turuna Gitmelisiniz ?

Marmaris daha öncede bahsettiğimiz Masmavi denizi ve yeşilin bütün tonunun bulunduğu harika doğası ile ön plana çıkmaktadır Bu doğa güzelliğini keşfetmek tertemiz havayı solumak için en harika yolardan biri ise At safari turuna katılmaktır. Kesinlikle pişman olmayacaksınız.

Marmaris At safari Turu Nerede Yapılmaktadır?

Gerek Marmaris'in merkezi olsun Gerekse çevresi olsun birbirinden güzel bitki örtüsüne sahip olan Marmaris yazın sıcağından  ve kalabalığından  kaçmak isteyenlere Tatilciler sadece merkeze 20 dk uzaklıkta olan Marmaris'e bağlı Hisarönü mevkide bulunan çiftliğimizi ziyaret ederek bu unutulmak deneyime sahip olabilirler ve ayrıca bu yeşilliği besleyen derede ise serinleyebilirsiniz.

Marmaris At safari Tur saatleri

Tatiliniz ister kısa olsun ister uzun herkesin yapabileceği bir aktivitedir. Bu aktivite 3 saat sürmekte olup günde 4 defa yapılmaktadır. At safari Turları saba 10:00 ve 12:00'de Öğlenden sonra ise 14:00 ve 16:00 saatlerinde yapılmaktadır. Bu saatler için Şirketimizi arayarak rezervasyon yaptırıp bulunduğunuz yerden ücretsiz olarak ulaşım sağlanmaktadır.

Marmaris At Safari Turuna Çocuklar Katılabilir mı?

Belki de Marmaris'e aileniz ile birlikte tatile gelmiş olabilirsiniz. Öncelikle çocuğunuz bu aktiviteye katılabileceğini düşünebilirsiniz. Bu konuda sizleri bilgilendirmek isteriz. Belki de atların büyük olması bu aktiviteye çocukların uygun olmadığı şüpheye kapılıp bu aktiviteyi yapmak istesiniz de katılmamayı tercih edebilirsiniz fakat yaklaşık olarak 5 adet eğitmelerimiz eşliğinde öncelikle detaylı bilgi verilerek sizlerde bu aktiviteye hiç tereddüt etmeden katılabilirsiniz aynı zamanda çiftliğimizde bulunan atlarımız çok uysak olup siz büyük atlara binerken çocukluğunuz eğitmenler eşliğinde  küçük Middilli atlarımıza beni bilmektedir  ve aynı zamanda çocuğunuza hayvan sevgisi aşılayarak tur bitiminde ne kadar mutlu ve keyifli olduğunu göreceksiniz. 

Hiç Ata Binmeyen Bir Kişi Bu Marmaris At turuna katılabilir mi?

Biz Marmaris Bölgesinde yaklaşık olarak 20 yıldır görev yapan ve bu bölgenin ilk safarisini yapmış bir şirket olarak cevabımız evet hiç ata binmemiş olsanız bile usta eğitmenlerimiz olsun gerek çiftliğimizde bulunan atlarımız bu konuda eğitimlidir. Sizlere verilmiş olan bilgi doğrultusunda hareket ettiğiniz takdirde hiçbir sıkıntı yaşamadan bu turu tamamlayabilirsiniz. Ve biz bunun sizlere garantisiniz veriyoruz çünkü bir bu işi gerçekten yapıyoruz. Kendimize güveniyoruz.

At Seçimi Nasıl Yapılmaktadır

Sizleri bulunduğunu bölgeden altıktan sonra araçlarımız çiftliğe vararak turumuz bir nevi başlamış olmaktadır öncelikle sizleri bekleyen atlarımız görerek istediğiniz atı seçme hakkına sahip olacaksınız ister siyah ister beyaz ister büyük ister küçük tercih tamamen sizlerin olacaktır.

Marmaris At safari Turu Süresi

Marmaris at safari turu süresi sizleri bulunduğunuz yerden alarak yaklaşık olarak 3 saat sürmektedir. Toplamda at üzerinde 2 saatlik bir zaman geçireceksiniz sizlere verilecek olan eğitim ulaşım ve profesyonel kişilerin çekmiş olduğu resimlerin sizleri gösterilmesi bu süre içerisine dahildir.

Marmaris At safari Tur Fiyatları ve Bu fiyata Dahil olanlar

Yukarıda belirtimiz gibi yaklaşık olarak bu turu 20 yıldır yaptığımızdan dolayı kesinlikle beğeneceğinizde şüphemiz yoktur ve en iyi fiyat garantisi ile yetişkinler 35 lira çocuklar için ise 15 lira ödeme yaptığınız taktirde bu aktiviteye sahip olacaksınız aynı zamanda bu aktivitede dahil olanları sıralayacak olursak transfer (geliş ve dönüş servisi) güvenlik ekipmanı, teorik ve pratik eğitim ve ferdi kaza sigortası

0
Sepetinizde Ürün bulunmamakdadır.