Marmaris Aktiviteli Tatil Paketleri

 Marmaris Aktiviteli Tatil Paketleri

Marmaris’te Tatil aslında sadece hotelde konaklamak ya da denizde yüzmek değildi, Bir yandan da doğa ile buluşmak o havayı solumak farklı koylara giderek çevredeki bütün güzellikleri görerek tatilinize renk katmaktır. Bir gün teknede bir birinden harika koyları ziyaret ederek bir yanda da güneşlenmek diğer gün jeep safari ile ormanda, dağlarda gezinti yaparak çocuklar gibi su savaşları yapabilirsiniz. Aslında bu sizin ne istediğinize göre değişmektedir. Örnek verecek olursak keşfedilmemiş yerlere gidip o bölgenin temiz havasını, harika doğasını içinizde hissetmektir, eğer klasikleşmiş olan deniz kum güneş üçlüsünü tercih ederseniz bu üçlü bütün tatil bölgelerinde bulmanız mümkündür. Ondan dolayı bulunduğunuz yerin keşfederek tatilinize unutulmaz anlar yaşatabilirsiniz. Aktivite açısında yurdumuz çok gelişmiş olup çok farklı bölgelere çok farklı çeşitli yollar ile tur firmaları bu bölgelere sizleri götürmektedir.

Marmaris Rafting Turu

Eğer dilerseniz bu tip aktivitelere kısaca bir değinelim Marmaris bölgesinde yaklaşık olarak yirmi beş adet aktivite bulunmakta bunların en başında Marmaris tekne turu ve Marmaris Jeep safari gelmektedir. Pakettatilim.com şirketinin düzenlemiş olduğu 12 adet standart paket ve ayrıca  Kendi tatil paketini oluştur seçeneği ile istediğiniz tatili istediğiniz şekilde yapmanız için bütün imkanlar sunulmuştur Kısaca bu tatil paketlerinden bahsedecek olursak Marmaris ekonomik-1 Paketi, Marmaris ekonomik-2 Paketi, Marmaris ekonomik-3 Paketi, Marmaris mini Paketi, Marmaris genç paketi, Marmaris klasik Paketi, Marmaris aile paketi Marmaris dalış paketi, Marmaris balayı Paketi, Marmaris extreme Paketi, Marmaris full Extreme Paketi, Marmaris full Extreme Plus paketi, Marmaris uygun Kampanyaları-1, Marmaris uygun Kampanyaları-2, Marmaris uygun Kampanyaları-3 ve grup ve öğrencilere hazırladığımız paketler ise Marmaris öğrenci tatil paketi, Marmaris üniverste öğrenci tatil paketi ve son olarak Marmaris grup indirimli tatili paketi mevcuttur.. Eğer web sitemizde Marmaris aktiviteli tatil paketilerinden bulamaz iseniz sadece şirketimize ait olan Kendi tatil paketini oluştur bölümünden dilediğiniz hoteli ve dilediğiniz aktiviteleri seçebilirsiniz ödeme şekli ister depozito vererek ister kredi kartı ile tek çekim veya taksitli bir şekilde satın alabilirsiniz.

Marmaris Tüplü dalış

Eğer bizi geç tanımış iseniz örneğin hotelinizi aldınız Marmaris’te ne gibi bir aktivite yapabilirim diye düşünüyorsanız Marmaris günlük turlarımıza bakabilirsiniz. Bu bölümde daha öncede bahsettiğim yaklaşık olarak yirmi beş adet aktivite bulunmaktadır bunlar aktiviteler başlıca şunlardır Marmaris Tekne Turu, Marmaris Jeep Safari, Marmaris Atv Turu , Marmaris Buggy Safari, Marmaris Aqua Park, Marmaris Tüplü Dalış, Marmaris Rafting, Marmaris Hisarönü kayıp adalar Tekne turu, Sedir adası ve Marmaris Fethiye Turu bunlardan bazılarıdır. Eğer dilerseniz bu aktiviteler hakkında detaylı bilgiyi almak için ana sayfada marmaris günübirlik turlar bölümünden bulabilirsiniz

Paket tatilim Şirketi olarak Standartların üzerine çıkarak, insanların tatillerini sıkıcı olmaktan çıkartıp daha eğlenceli daha rahatlatıcı, yemyeşil doğa ve masmavi denizlere içe içe olmalarını sağlamaktadır.Arzu ederseniz birde bu tatil paketleri hakkında kısaca bilgi vereyim  Bu paketlerin özeliği içerisinde konaklama, farklı günlerde farklı aktiviteler bulunmasıdır bu aktivitelere örnek verecek olursak 1 gün Tekne turu giderek harika denizi ve koyları göreceksiniz 2 gün jeep safari ile off road yaparak çocuklar gibi su savaşlarında eğleneceksiniz 3 gün ise tüplü dalış yaparak deniz altındaki güzellikleri keşfedeceksiniz 4 gün ise filmlere konu olmuş dalyan kral mezarlıklarını ziyaret ederek aynı zamanda kültürel gezide yapmış olacaksınız 5 gün rafting yaparak dalaman azgın sularında macerayı içinizde hissedeceksiniz 6 gün delerseniz su sporlarında paraşüt ta  binip jet ski ile özgürlüğün tadını çıkaracaksınız. Tabi ki web sitemizde çok faklı paketler bulunmaktadır, bunları siz nasıl isterseniz seçebilir veya oluştura bilirsiniz. Unutmayın herkese uygun tatil paketlerimiz web sitemizde mevcuttur. İşinizi şansa bırakmadan, sadece nasıl bir tatil yapmayı planlayın geresiniz bize bırakın.

 

0
Sepetinizde Ürün bulunmamakdadır.