İçmeler Hakkında Bilgi ve Yapılan Günlük Turlar

İçmeler

İçmeler Muğla iline bağlı olan Marmaris'in sınır bölgesinde bulunan küçük ve şirin bir yerleşim yeridir. Burası masmavi denizi olan yeşil dağlarla çevrili bir tatil bölgesidir. Marmaris'e uzaklığı 6  kilometre olup taşıt ile 10 dakika mesafededir. Deniz ve plajı ile ön plana çıkmış bu bölge yerli ve yabancı turistlerin ilgilendiği bir tatil beldesidir. Marmaris günlük turlar bu bölgeye de ziyaret etmektedir. Ayrıca İçmeler günlük turlarda bölgeyi ziyaret eden tatilciler için hizmet sunmaktadır Haziran ve eylül aylarında en çok yerli ve yabancı turistler bu bölgeyi ziyaret etmektedir. Bu bölgenin en önemli geçim kaynağı Turizmdir. İçmelerde her Çarşamba Pazar kurulmaktadır. Bu pazarı gerek Marmaris'ten gerek içmelerde binlerce insanlar ziyaret ederek ekonomiğe destek vermektedir.

İçmelerde ziyaret edilebilecek bölgeler

Harika doğasıyla muhteşem deniziyle bambaşka bir yerdir içmeler. Sahil boyunca tatilcilerin zaman geçirmeleri ve  alış veriş yapmaları için Kafeler mücevher, deri ve giyim mağazaları bulunmaktadır. Ayrıca denize akan tatlı su kanalları bu bölgeye daha da güzellik katmaktadır. İçmeleri ziyaret eden tatilciler özellikle gün boyu denize girerek ve plajda dinlenerek zaman geçirmektedir. Ve bu plajda dinlenirken buranın en popüler aktivitelerinden Su sporları tatilcilere adrenalin ve macera yaşamaları ve tatillerine farklı bir boyut katmaları hizmet vermektedirler.İçmeler çevresindeki güzel koyları ve diğer tatil beldelerini görmeniz için Tekne turları düzenlenmektedir bu tekne turlarına katılarak bu bölgeyi daha detaylı görebilir güzelliği içinizde hissedebilirsiniz. Eğer dilerseniz Marmaris'te yapılan bütün aktiviteler yani Marmaris günlük turlar a ve dalyan ve iztuzu plajına buradan da katılabilir hayalinizdeki marmaris tatili fırsatı yakalayabilirsiniz.

İçmeler Plajı

İçmeler Gece Hayatı

Konum itibaren Marmaris'e çok yakın olan İçmeler , disko ve kulüp açısından çok zengin bir bölge değildir. Eğer geceleri disko veya kulüplere gitmek isterseniz Marmaris'e gitmek zorundasınız fakat bazı kulüplerin ücretsiz servisleri hotelinizden sizleri alarak ücretsiz bir şekilde sizleri Marmaris barlar sokağına götürmektedir ve ücretsiz olarak geri getirmektedir şirketimizin anlaşmış olduğu birkaç kulüp ve diskolar vardır ücretsiz olarak rehberimizden bilgi alabilirsiniz

İÇMELER VE HOTELER

İçmelerde marmaris'e kadar büyük hotel bulunmamaktadır bölgede 5 yıldızlı hoteller genellikler sahil seridinde bulunmakta olup apartlar ve butik hoteler şehir merkezinde bulunmaktadır bu oteler akşam aktiviteleri kendi bünyesinde yaparak tatilcileri hoş zaman geçirmeleri için hizmet vermektedir.

İçmelere ulaşım nasıl sağlanmaktadır

İçmelere nasıl gidilir?

İçmeler Marmaris'e yaklaşık olarak 8 kilometre mesafede bulunmakta olup  gün boyu yarım saatte bir dolmuş seferleri bulunmaktadır. Ayrıca Marmaris'ten içmelere içmelerden Marmaris'e  düzenli olarak taksi bot gitmektedir bu taksi botlar Marmaris marinadan ve içmeler marinadan hareket etmektedir.

 

0
Sepetinizde Ürün bulunmamakdadır.