Dalaman Havalimanı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Dalaman Havalimanı Hakkında Bilgi (DLM)

Muğla dalaman havalimanı dalaman bölgesinde bulunmakta olup merkeze 6 kilometre uzaklıktadır. Marmaris'e ise 88 kilometre uzaklıktadır. Dalaman havalimanı  1976 yılında başlanmış olup 5 yıl geçtikten sonra 1981 yılında hizmete açılmıştır. Şuanda tekrar yeni ek binalar yapılmaktadır. Muğla'nın dalaman ilçesinde bulunan bu havalimanı  güvenli ve kaliteli hizmet verdiğinden dolayı yerli ve yabancı binlerce insana ulaşım merkezi haline gelmiştir.

Dalaman havaalanı

Yıllık yolcu kapasitesi : 3.000.000 yıllık kapasitesi önemli havalimanları arasındadır.

Dalamandan Marmaris'e gelmek isteyenler özel transfer ,Havaş , Mutaş  (Muğla belediye otobüsleri) ve Ticari taksi ile yapılmaktadır. Tüm uçuşlar için servisler mevcuttur. Bu servisler uçak indikten sonra yaklaşık olarak 20 dk sonra şehir merkezine(Marmaris Otobüs Terminali) hareket etmektedir. Ücretler aşağıda belirtilmiştir. Bu fiyatlar kesin olmamaktadır.

  1. Havaş yaklaşık olarak                25    tl
  2. Mutaş yaklaşık olarak                20 tl
  3. Özel transfer yaklaşık olarak     160 tl
  4. Ticari taksi yaklaşık olarak        180 tl dir.

Muğla Dalaman Havalimanı Transferi

Mutaş ve Havaş şirketleri Havalimanı hareket yeri Marmaris otobüs terminali dir. Dalaman havalimanından Marmaris'e ise havalimanı otoparkında her uçuş sonrası servisler hareket etmektedir. Servis saatleri uçuş kalkış saatleri önce yaklaşık olarak 3 saat önce belirlenmektedir hareket saatlerini öğrenmek için buraya tıklayarak uçuş saatlerini öğrenebilirsiniz. Marmaris Mutaş telefon numarası  Ömer çapacı 0535 106 8487 Havaş telefon numarası ise 444 0 487 Eğer özel transfer isterseniz www.pakettatilim.com sitesinden ve ya 05321361467 telefondan ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

0
Sepetinizde Ürün bulunmamakdadır.